Oudijzer inleveren

Hoogstwaarschijnlijk heeft u oudijzer of andere metalen waar u vanaf wilt. Oude metalen leveren geld op en het zou jammer zijn op dit natuurlijk zomaar gratis weg te brengen. Daarom is deze website speciaal voor u ontworpen om een ijzerhandelaar bij u in de buurt te vinden.

IJzerhandellaar

Metaalrecycling

Oudijzer ophalen

Als het voor u niet mogelijk is om uw oude metalen in te leveren, kunt u uiteraard gebruik maken van de service om uw metalen te laten ophalen. Hierdoor heeft u geen lange wachttijden en hoeft u zelf geen vervoer te regelen voor het vele gewicht. Bij de bedrijven op deze website is het bij allen mogelijk om zelfs op afspraak een oudijzerbak te plaatsen.

Bedrijven bakken plaatsen

Heeft u een bedrijf of maakt u onderdeel uit van een bedrijf? Dan komt het u waarschijnlijk geregeld voor dat u oude metalen heeft. Om een stukje mee te dragen aan het milieu, kunnen wij bij u een bak plaatsen waarin u zelf uw oude metalen kunt sorteren. Zodra de oudijzerbak vol zit, belt u uw Metaalrecycling bedrijf en zij komen uw bak legen..

Groot transport

Soms kan het voorkomen dat u een partij heeft wat te groot is voor een aanhanger. Dit is voor onze ijzerhandelaren geen probleem, zij beschikken namelijk over een vrachtauto om de grote partijen op te halen.