IJzerhandel 's Hertogenbosch

Hoogstwaarschijnlijk zoekt u een recycling bedrijf dat bij u in de omgeving Den Bosch aanwezig is. Daarom is deze website speciaal voor u ontwikkeld om de ijzerhandelaar in uw omgeving op te zoeken. Klik eenvoudig op uw plaatsnaam en u zult de dichtstbijzijnde ijzerhandel vinden. Deze bedrijven beschikken alle over een geijkte weegschaal en betalen u direct contant of per bank na de weging.


Metaalrecycling

IJzer prijs

Prijzen voor oud ijzer worden vaak in kilo's of ton's gegeven. De prijs voor oudijzer is redelijk stabiel en zal hooguit. 1 á 2 centen verschillen per bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld 1000 kilo oud ijzer. Dan verschilt dit € 10,00 op uw hele verzameling. Zie ook de IJzer prijs pagina.

 

Omdat er een hoop scharrelaars zijn in de metaal recycling, is nog niet zo makkelijk om boven de concurrente te komen dan het lijkt. Zo voldoen alle bedrijven die op deze website vermeld staan dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van recycling. Sommige bedrijven gaan zelfs zo ver, dat zelfs plastic en papier wordt ingekocht en gerecycled.

Meest gezochte recycling bedrijf.

van tuyl metaalrecycling

Oudijzerbrengen.nl:
van Tuyl Metaalrecycling
Nieuwstraat 5a
5384 TC Heesch
Telefoon: 06-46326467

Oudijzerbrengen.nl - Van Tuyl Metaalrecycling

Wij streven naar een klantgerichte aanpak met hoogwaardige dienstverlening. Vertrouwen, eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

- Wij zijn 7 dagen per week, ook in de avonden tot uw dienst. 
- Wij hebben een eigen ophaalservice. 
- Wij betalen eerlijke prijzen. 
- Wij streven naar een fijne samenwerking met u, voor nu en in de toekomst. 

Kortom, goede service, eerlijke prijzen en duidelijke afspraken!

Bekijk ook eens onze website www.oudijzerbrengen.nl!